W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis

Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafaţă detalii şocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuţul a fost ucis de şase câini vagabonzi…

 

dc newsEste unul dintre materialele ce te fac să crezi că presa-şi merită soarta. Şi avem aici varianta modificată a subiectului.

Nu respectă regulile minimale ale jurnalismului, dar nu ăsta este neajunsul lui principal, ci intenţia clară de a aduce clickuri cu preţul amplificării durerii prin care trece familia copilului ucis de maidanezi. Pentru că autorul, Iulian Bratu, a ştiut foarte bine ce face, impactul şi efectele materialului.

Tot acest Iulian Bratu a dat şi declaraţia lui Vadim Tudor care spunea că Ionuţ Anghel a fost violat. Succes uriaş la vizualizări, desigur.

A stabilit cu Vadim un record pe care l-a depăşit acum, cu “ştirea” senzaţionalistă potrivit căreia analizele ADN ar arăta că niciunul dintre cei şase maidanezi de la locul crimei nu s-a atins de copil.

Informaţia, spune Iulian Bratu în material, i-ar fi venit de la “surse din interiorul anchetei”. Asta e dată la vrăjeală, în realitate, “informaţia”, adică dezinformarea, provine foarte probabil de la Marius Marinescu.

Stiri   DC NewsMai departe, spune Bratu Iulian:”din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei şase maidanezi”.

Adică, potrivit formulării, până acum analizele ADN arată că nu, dar este posibil ca mai târziu analizele ADN să arate că da?!

Regulile jurnalismului spun că trebuie să verifici informaţia, iar aici, Iulian Bratu avea mai multe posibilităţi pentru confirmarea sau infirmarea zvonului, În primul rând Parchetul General, care i-ar fi spus măcar dacă a dispus sau nu analize ADN, şi IML, instituţia care se ocupă de astfel de teste. Nu a făcut-o, altfel ar fi precizat în material că li s-a adresat, dar l-au refuzat (tot o regulă a jurnalismului, să precizezi de ce nu ai punctele de vedere ale celor implicaţi, autorizaţi să explice).

Uitaţi ce a obţinut Click! de la medicul legist care a făcut autopsia: “E o aberaţie. ADN de la câine nu s-a făcut pentru că nu ai cu ce să-l compari. Nu am prelevat probe de ADN de la copil. Cu ce-l compari, cu restul de 65.000 de maidanezi din oraş?! Ai o formulă genetică, pe care ai găsit-o, doar atât. Noi am făcut doar autopsierea copilului, dar nu altceva. Să se spună la ce laborator s-a lucrat proba asta, care, repet, este o aberaţie. Cineva a vrut să fabrice o ştire”, a declarat, pentru Click!, Abdo Salem, medic legist.

Medicii legişti infirmă ipoteza că Ionuţ n-ar fi fost omorât de maidanezi, a lui Marinescu: «E o aberaţie. La IML nu s-au prelevat probe ADN de la copil»

Şi aici aveţi declaraţia luată de wowbiz: ““Am fost foarte surprins cand am auzit aceasta varianta! Din punctul meu de vedere este o aberatie sa credem ca Ionut a fost ucis de un singur caine. Avea foarte multe plagi de la mai multi caini, asta e clar. Iar despre recoltarea probelor AND eu nu stiu nimic pentru ca eu n-am recoltat asa ceva! In plus, in acest caz este un martor cheie in varsta de 6 ani. Nu putem nega ca fratele lui Ionut a vazut acele scene dramatice cu micutul atacat de mai multi caini”

EXCLUSIV! Medicul legist care i-a facut autopsia lui Ionut: “Este o aberatie varianta ca un caine de lupta sa-l fi atacat pe Ionut! Copilul a murit muscat de mai multi caini!”

Cine este DC News? O platformă de ştiri la care scriu o mulţime de “vedete” de presă, care cândva au făcut jurnalism, cred (vedeţi coloana de opinii, în dreapta).

Dacă DC News ar fi fost ignorată de restul presei ar fi fost bine. “Ştirea” lor a fost însă preluată de nenumărate alte site-uri. Unele dintre ele au scos-o după câteva ore, altele au lăsat-o şi au adăugat declaraţiile care o infirmau.

Sub editorialiştii de la DC News puteţi să vedeţi şi topul ştirilorsite-ului, top în care Iulian Bratu conduce detaşat, cu mizeriile despre cazul Ionuţ Anghel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>